Elkészítés: A tésztát enyhén sós vízben megfőzzük, majd amikor megpuhult, pár csepp olajjal összekeverjük. A megmosott, megtisztított gyümölcsöket apró kockákra szeljük. A tojások fehérjét felverjük, majd a tojássárgákat a kristálycukorral habosra keverjük. A tésztát, a gyümölcsöket, a tojásfehérjéket és a habosra felvert sárgákat összekeverjük, és egy kivajazott, zsemlemorzsával megszórt tepsibe öntjük. Szépen elegyengetjük a masszát, majd 180 fokos sütőben kb. 15-20 percig sütjük, amíg a teteje egy pici színt kap.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.