Elkészítés: Egy jénai tálat kivajazunk, meghintjük cukorral, és rászórjuk a fagyos gyümölcsöt. A sütőt bemelegítjük.
A tojásokat kettéválasztjuk. A sárgáját kikeverjük a pudingporral, a porcukorral és a tejjel, majd hozzáadjuk a tejfölt és a túrót is. A fehérjét pici sóval és cukorral habbá verjük, óvatosan a túrós masszához adjuk, és ráöntjük a fagyos gyümölcsre.
Az előmelegített sütőbe toljuk, és kb. 20 perc alatt megsütjük. Porcukorral megszórva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.