Elkészítés: Egy közepes nagyságú őzgerincformát kibélelünk fóliával úgy, hogy túllógjon a peremén.
A tejbe beleöntjük a zselatint, és folytonos kevergetés mellett felmelegítjük. Az áttört túrót összekeverjük a kefirrel, a porcukorral, a vaníliás cukorral, pici sóval, majd hozzáadjuk a gyümölcsöket.
A tejszínből kemény habot verünk. A zselatint és a felvert tejszínhabot óvatosan a túrós krémbe keverjük.
A bélelt őzgerincformába simítjuk, ráhajtjuk a fóliát, és 1 napra hűtőszekrénybe tesszük. Majd egy hosszú tálra borítjuk, a fóliát lehúzzuk.
Tetejét tetszés szerint lehet diszíteni tejszínhabbal vagy gyümölcsdarabkákkal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.