A vajat habosra keverjük a cukorral, hozzáadjuk a tojást, majd a citrom reszelt héját és a kifacsart levét, és jól elkeverjük. Ezután beleöntjük a sütőporral elvegyített lisztet és a tejet, majd összedolgozzuk.
Az őzgerincformát kivajazzuk, kilisztezzük és beleöntjük a masszát. Előmelegített sütőben 175 fokon 45 percig sütjük. Tűpróbával ellenőrizzük. Ha nem ragad a massza, akkor kivesszük. A sütit 15-20 percen át hagyjuk hűlni, majd kiborítjuk a formából.
Az étcsokit az étolajjal vízgőz felett megolvasztjuk és ráöntjük a süteményre, majd mandulaforgáccsal megszórjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.