A darált húst alaposan összegyúrjuk a tejbe áztatott, majd kifacsart zsemlével, az apróra vágott hagymával, a fűszerekkel és 3 db nyers tojással.
A maradék tojásokat megfőzzük, kihűtjük és megpucoljuk.
Ezután egy kiolajozott őzgerinc alját beterítjük a hús egyharmadával, rásorakoztatjuk a főtt tojásokat, és betakarjuk a maradék hússal.
Kevés olajjal meglocsoljuk, és 170 fokra előmelegített sütőbe toljuk. 30-35 percig sütjük fólia alatt, végül fólia nélkül további 5 perc alatt pirosra sütjük.
Melegen krumplipürével, hidegen friss kenyérrel is fogyaszthatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.