Előkészítés: A lisztet gyors mozdulatokkal eldolgozzuk a vajjal, a cukorral, a tojássárgájával és 2 evőkanál hideg vízzel. Összegyúrjuk, cipót formázunk belőle, fóliába csomagoljuk, és kb. 30 percre betesszük a hűtőbe.
Elkészítés: Kivajazunk egy kb. 26 cm átmérőjű tűzálló tálat vagy tortaformát. A tésztát egyszer átgyúrjuk, és a formába nyomkodjuk úgy, hogy pereme is legyen. A tésztát villával több helyen megszurkáljuk. A túrót áttörjük. A sütőt előmelegítjük 180 fokra (gázsütő 2. fokozat). A túrós masszához a vajat, a cukor felét, a vaníliás cukrot és a tojássárgájákat habosra keverjük. Beledolgozzuk a túrót és a grízt. A tojásfehérjéket kemény habbá verjük, beleszitáljuk a maradék cukrot, és a habot a túrós masszába forgatjuk. A tésztára simítjuk, és a sütőben kb. 60-70 percig sütjük. Hagyjuk kihűlni. A gyümölcsöket megtisztítjuk, kiválogatjuk, óvatosan megmossuk, lecsepegtetjük, és a torta tetejére szórjuk. A tortabevonót a csomagoláson olvasható utasítás szerint víz helyett a ribizlilével és a cukorral elkészítjük, és a gyümölcsökre öntjük. Megszórjuk a pisztáciával, hagyjuk teljesen megszáradni, és tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.