Elkészítés: A vaníliás pudingot felfőzöm 5 dl tejjel és a cukorral. Amikor besűrűsödött, hozzáteszem a margarint és a villával áttört túrót, majd féreteszem hűlni. Ezután a zselatint 1 dl vízzel elkeverem, megvárom, amíg megdagad, és hozzákeverem a 3 dl forró tejet, majd ezt az egészet hozzákeverem a túrós masszához, félreteszem hűlni. Amikor kihűlt, tortaformába öntöm, és hűtőbe teszem kb. 2-3 órára. Amikor már megdermedt a teteje, ráteszem a gyümölcsöt és elkészítem a tortazselét a tasak hátoldalán található utasítás szerint. Ha kész, ráöntöm a tortára és visszateszem a hűtőbe. Legjobb, ha csak másnap vágjuk meg, mert akkor már biztosan meg van dermedve a belseje.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.