Elkészítés: A görögdinnyét kimagozom, kockára vágom, az almát és a nektarint cikkekre vágom, a citromot szeletelem. Egy kisebb kancsóban váltakozva elhelyezem a gyümölcsöket, belecsavarom fél citrom levét, s felöntöm vodkával. Néhány órára a hűtőbe teszem, hogy a vodka átvegye a gyümölcsök ízét, s hogy kellemesen hideg legyen. (Ha lezárjuk, akár napokig is érlelhetjük.)
Fogyasztáskor poharakba szedünk néhány gyümölcsöt, és kb. 5 cl vodkát öntünk rá, s teszünk bele egy kanalat.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.