Elkészítés: A vízhez hozzáadjuk a cukrot, felforraljuk, majd hozzáadjuk a megmosott és gerezdekre végott almát, 2-3 percig puhítjuk, a citromszeleteket, az almaecetet és a fűszereket is beletesszük. Levesszük a tűzről, lefedve fél órát állni hagyjuk, hogy az ízek összeérjenek. Beledobjuk a rozmaringágakat és a citromfűlevelet.
Friss fogyasztásnál nem szüksége leszűrni. Amennyiben nagyobb mennyiségben kézítjük, akkor szűrjük át, az almagerezdeket rakjuk vissza. Lehűtve kínáljuk az almagerezdekkel, de fogyaszthatjuk
teával, ásványvízzel, habzóborral hígítva is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.