Elkészítése: A citromot kifacsarjuk, feloldjuk benne a cukrot. Ebbe keverjük az apróra vágott almát, így nem barnul meg. Azután jöhet a többi gyümölcs is apróra vágva. Utána megöntözzük egy kis konyakkal. A lényege az egésznek a mirelit málna (nyáron friss), amit a végén hozzákeverünk. Ettõl szép piros színû és érdekes zamatú lesz. Fogyasztás előtt jól be kell hûteni. Önmagában is, de sült vadhúsokhoz is kitűnõ csemege.
Nyáron, dinnyeszezonban, apró sárgadinnyék tetejét levágjuk, kibelezzük, a belsejét a salátához keverjük, majd az egészet a kis dinnyékbe visszatöltjük és így hűtjük be. Így nem csak az íze finom, de szép a tálalás is!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.