Elkészítés: A narancsokat meghámozzuk, fehér héjukat is leszedjük, majd a hártyákat egy éles kés segítségével eltávolítjuk. A kivit, valamint a banánt hámozás után hosszában félbevágjuk és felszeleteljük. A nektarint és az almát megmossuk, negyedekbe vágjuk, kimagozzuk és felszeleteljük. Az összes feldarabolt gyümölcsöt tálba tesszük, és citromlével megöntözzük. Az édesítőporral meghintjük, és kissé átforgatjuk. További felhasználásig hidegre tesszük.
A túrókrémhez a tejet, az áttört túrót, a reszelt citromhéjat és a citromlevet teljesen simára keverjük, majd az édesítőporral kellemesen édesre ízesítjük. Végül elkeverjük benne a mandulát is. Jól lehűtjük. A gyümölcsöt tálalás előtt ismét kissé átforgatjuk, négy desszertes tányéron elosztjuk, és a túrókrémmel, még hidegen, kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.