Elkészítés: A hozzávalókat - a habverő teljesítményétől függően akár félóráig is eltarthat - kemény habbá verjük. Közben a sütőt bekapcsoljuk a lehető legkisebb fokozatra (75-80 fok). Két tepsire kirakunk 25-25 diógerezdet. A nagyon kemény habból kanál segítségével csinos halmokat rakunk a diódarabokra. Mind a két tepsit berakjuk a sütőbe, egymás fölé kb. 20-25 cm-re. Egy fakanállal kitámasztjuk a sütő ajtaját, egész végig tilos becsukni. Kb. 3,5-4 óráig inkább szárítjuk, mint sütjük, az eredeti hőfokon. Ha lekapcsoltuk a sütőt, még akkor is maradhat a habcsók kihűlésig a sütőben, de a sütőajtó továbbra is kitámasztva maradjon.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.