Elkészítés: A tészta hozzávalóból gyors mozdulatokkal gombócot formázok, melyet kissé ellapítva, fóliába csomagolva fél órára beteszek a hűtőszekrénybe. A barackokat leforrázom, meghámozom, felszeletelem. A tojásfehérjét kemény habbá verem, hozzáadom a cukrot, a mandulát, végül a tejszínt. Egy levehető aljú piteformát kibélelek sütőpapírral, a tésztát kb. 3 mm vékonyra kinyújtom úgy, hogy a peremre is jusson, nyújtófa segítségével áthelyezem a piteformába, a feleslegesen kilógó részeket levágom. A tésztára szórok egy kis maréknyi darált mandulát, elrendezem rajta az őszibarackokat, majd rásimítom a krémet. 180 fokra előmelegített sütőben kb. 25 percet sütöm. Hagyom a formában kihűlni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.