Elkészítés: A meggyről leöntöm a levet és lecsepegtetem. Egy lábasban vizet forralok. A tojássárgákat robotgép segítségével kikeverem a 8 evőkanál cukorral, a lágy margarinnal, a tejföllel, 1 citrom lereszelt héjával, 1/2 csomag sütőporral és annyi liszttel, hogy galuska sűrűségű tésztát kapjak. A tésztát egy nagyobb méretű kikent, kilisztezett tepsibe simítom. Nem kell megijedni, vékony lesz a tészta! A tésztába belenyomkodom a meggyeket, és kb. 170 fokos sütőben 20-25 perc alatt megsütöm.
Míg sül a tészta, a tojásfehérjéket egy olyan edénybe rakom, amelyben fel tudom verni és a lábasra tudom tenni, de az alja nem lóg bele a forró vízbe. A tojásfehérjét a gőz fölött felverem 8 evőkanál cukorral és fél citrom levével. Mikor kemény a hab, a megsült tészta tetejére simítom, és visszatolom a sütőbe pár percre, hogy egy kis aranybarna színt kapjon.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.