Elkészítés: A palacsintákat a szokott módon kisütjük.
A töltelékhez a hozzávalókat villával alaposan összekeverjük, és megtöltjük a palacsintákat.
A tepsit kivajazzuk, megszórjuk zsemlemorzsával, és a felgöngyölt palacsintákat sorban egymás mellé lerakjuk. (Résnyi hely legyen köztük).
A habhoz 4 tojást szétválasztunk. A sárgákat kikeverjük 5 dkg porcukorral, a
fehérjét pedig kemény habbá verjük, majd hozzákeverjük a sárgájához. Végül belevegyítjük a tejfölt, s mindezt egyenletesen elosztva a tepsiben lévő palacsintákra öntjük.
Előmelegített sütőben 15-20 percig sütjük. Ha elkészült, kockákra vágjuk, megszórjuk vaníliás porcukorral, és melegen tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.