Elkészítés: A babot előző este beáztatjuk.
Annyi vízzel, ami jól ellepi, feltesszük főni babérlevéllel, kevés sóval, mert a kolbász és az ételízesítő is sós.
Közben a hagymát megtisztítjuk, vékony karikára vágjuk, olajon üvegesre pároljuk, ráöntjük a babra. Beletesszük a vékony karikára vágott füstölt kolbászt, s főzzük, míg a bab meg nem puhul. Az elfőtt vizet pótoljuk, de nem kell sok lének lennie, kb. 1-2 ujjnyi legyen a bab felett.
Amikor kész, borsot és ételízesítőt teszünk bele, jól összeforraljuk, és tálalhatjuk. Egyszerű, de finom egytálétel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.