Előkészítés: A bárányhúst kockára vágjuk. A fokhagymát felaprítjuk.
Elkészítés: A rozmaring- és kakukkfűkeveréket, a fokhagymát, az olajat, a szójaszószt, a mézet, az almaborecetet és fél teáskanál sót összekeverünk. A húsdarabokat egy kisebb nylonzacskóba rakjuk, ráöntjük a szószt, és lezárva legalább 2 órára hűvös helyre tesszük. A húst kivesszük a szószból, és a mogyoróhagymával felváltva a nyársakra tűzzük. A nyársakat szabadtéri grillen vagy a sütőben grillprogramon megsütjük.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.