Elkészítés: A hagymát nagy kockákra vágjuk, és olajon megpirítjuk úgy, hogy egy kicsit meg is barnuljon. Közben hozzáadjuk az apróra vágott paprikát, fokhagymát, és a végén a paradicsomot. A megtisztított csirkeszárnyat ekkor tesszük bele. Egy kevés vizet öntünk hozzá és fedő alatt pároljuk. Sóval vagy ételízesítővel ízesítjük és vastagon megborsozzuk. A csirkeszárny nem enged sok levet, ezért - és a sok hagyma miatt - sűrű kevergetés mellett főzzük készre. Akkor van készen, ha már elfőtte a levét, és egy kicsit le is sült. Rizzsel vagy hasábburgonyával tálaljuk.
Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.