Elkészítés: Felfuttatom az élesztőt a langyos vízben. A hagymát kockára vágom, és egy pici olajon megpirítom. A lisztet, a sót, a hagymát és a felfuttatott élesztőt egy tálba rakom, és összegyúrom. Lehet, hogy még felvesz egy pici lisztet.
1,5 órát kelesztem meleg helyen. Átgyúrom kb. 10 perc alatt, kivajazott jénaiba teszem, és így kelesztem még fél órát. Előmelegített sütőben kb. fél órát sütöm, közben vízzel kenegetem. Amikor kész, újra megkenem kevés langyos vízzel, és konyharuhába csavarom. Így hagyom kihűlni. Nagyon finom!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.