Elkészítés: Vágjuk a húst fél cm széles, három cm hosszú csíkokra. Keverjük össze a lisztet, és a szójaszószt a vízzel. Ízesítsük cukorral, sóval. A keverékkel kenjük át a húsdarabokat, majd pihentessük negyed órán át. Az olaj felét forrósítsuk fel, és a húst süssük aranybarnára. Az elkészült darabokat szedjük ki tányérra, majd adagoljuk a serpenyőbe a maradék olajat és a felkarikázott hagymát. A végén adjuk hozzá a kiszedett csíkokat. Süssük együtt az egészet még két percig. Forrón tálaljuk petrezselyemmel díszítve, friss zöldsalátával és párolt rizzsel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.