Elkészítés: A liszthez hozzáadjuk a margarint, a kevés langyos tejben felfuttatott élesztőt, kevés sót és annyi tejet, hogy kellemes, lágy, nyújtható tésztát kapjunk.
Belesimítjuk a tepsibe (nagy gáztepsi), letakarva félretesszük, hogy megkeljen.
Ezután félig megsütjük, és utána kenjük a tetejére az alábbi masszát: 7 fej apróra vágott vöröshagymát kevés
margarinon megpárolunk, majd hozzáadjuk a tejszínt és a tejfölt, sóval, borssal bőven ízesítjük, és jól összekeverjük.
A sütés legvégén 1 fej nyers hagymakarikával és ropogósra sütött szalonnaszeletekkel megszórjuk, majd tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.