Előkészítés: Vizet forralunk a tésztafőzéshez. A hagymát meghámozzuk, ketté- majd vékony szeletekre vágjuk. A fokhagymát összetörjük. A halat ujjnyi vastag csíkokra vágjuk. A tárkonyt leöblítjük, felaprítjuk.
Elkészítés: A tésztát a csomagon olvasható utasítás szerint sós vízben megfőzzük, leszűrjük, lecsepegtetjük. Felforrósítjuk az olajat, megpirítjuk benne a hagymát és a fokhagymát. Ráöntjük a bort (vagy a konyakot), és 10 percig pároljuk. Közben a halat megsózzuk, meghintjük liszttel. Felforrósítjuk a vajat, és a haldarabok mindkét oldalát aranybarnára pirítjuk benne (kb. 5 perc). Két evőkanálnyi hagymát kiveszünk a levesből, és félretesszük. A maradékhoz öntjük a tejszínt, felforraljuk, és merülőmixerrel péppé zúzzuk. A tárkonyt és a félretett hagymát a szószba keverjük, sóval, borssal ízesítjük. A tésztára szórjuk a halat, ráöntjük a szószt, és tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.