Elkészítés: A tésztát feltesszük főni, közben egy kis olívaolajon az apróra vágott paradicsomot elkezdjük párolni a babérlevéllel. Amikor már széfőtt a paradicsom, belenyomjuk a fokhagymát, fűszerezzük az oregánóval, a bazsalikommal, és tovább pároljuk, amíg masszaszerű lesz. Közben a halat szétnyomkodjuk egy villával, egy tálba tesszük, egy kis citromlét csepegtetünk rá. Ráteszünk néhány kapribogyót, majd a kifőtt tésztát. A tetejére öntjük a paradicsomos szószt, majd jól összekevertjük. Végül fekete olívával díszítjük, és reszelt parmezánnal fogyaszthatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.