Elkészítés: A pontyot felszeletelem patkókra, sózom, borsozom.
A fazékba felteszem főni az apró halakat, a ponty fejét, adok hozzá sót, borsot, babérlevelet, vöröshagymát felaprítva, 3 evőkanál pirospaprikát, csípős paprikát, paradicsomkonzervet. Amikor megfőtt, leszűröm,a halakat, kiszálkázom és átpasszírozom.
A leszűrt hallevet visszateszem a tűzre, beleadagolom a kipasszírozott halat, teszek bele 1 evőkanál étolajat, 1,5 dl vörösbort, végül a pontyszeleteket. Pár percig fő, és kész.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.