Előkészítés: A halfilét megmossuk, megcsepegtetjük citromlével, és sóval, borssal megszórjuk. A paradicsomot megmossuk, karikákra vágjuk. A fokhagymát meghámozzuk, összetörjük. A petrezselymet leöblítjük, apróra vágjuk.
Elkészítés: Kivajazunk egy tűzálló tálat. A halfiléket szorosan egymás mellé belefektetjük. A paradicsomkarikákkal befedjük. A sütőt 200 fokra (gázsütő 3. fokozat) előmelegítjük. A kétszersültet vastag nejlonba tesszük, és nyújtófával alaposan összetörjük. Felforrósítjuk a vajat, megpirítjuk benne a fokhagymát, félrehúzzuk, és összekeverjük a kétszersült morzsájával. Belekeverjük a kakukkfüvet, az oregánót, a petrezselymet, és lazán a halra szórjuk. A sütő középső rácsán kb. 20 percig sütjük. Friss bagettet és salátát kínálunk hozzá.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 50 perc múlva
1 adag: 565 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.