Előkészítés: A halfilét megmossuk, megcsepegtetjük citromlével, és sóval, borssal megszórjuk. A paradicsomot megmossuk, karikákra vágjuk. A fokhagymát meghámozzuk, összetörjük. A petrezselymet leöblítjük, apróra vágjuk.
Elkészítés: Kivajazunk egy tűzálló tálat. A halfiléket szorosan egymás mellé belefektetjük. A paradicsomkarikákkal befedjük. A sütőt 200 fokra (gázsütő 3. fokozat) előmelegítjük. A kétszersültet vastag nejlonba tesszük, és nyújtófával alaposan összetörjük. Felforrósítjuk a vajat, megpirítjuk benne a fokhagymát, félrehúzzuk, és összekeverjük a kétszersült morzsájával. Belekeverjük a kakukkfüvet, az oregánót, a petrezselymet, és lazán a halra szórjuk. A sütő középső rácsán kb. 20 percig sütjük. Friss bagettet és salátát kínálunk hozzá.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 50 perc múlva
1 adag: 565 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.