Előkészítés: A paprikát megtisztítjuk, húsát vékony csíkokra vágjuk. A halat megmossuk, szárazra töröljük.
Elkészítés: A fűszeres vajat felforrósítjuk, megpirítjuk benne a lisztet. Ráöntjük a tejet, beletesszük a babérlevelet, és kb. 5 percig főzzük. Sóval és szerecsendióval ízesítjük. Kidobjuk a babérlevelet. A fokhagymás vajat villával összetörjük, és a halra kenjük. Mindegyik halszeletre néhány szál paprikacsíkot fektetünk, és felgöngyöljük a halat. A sütőt 220 fokra (gázsütő 4. fokozat) előmelegítjük. A szószt tűzálló tálba öntjük, belefektetjük a halat, sóval és borssal megszórjuk, és a sütőben kb. 10 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.