Elkészítés: 1. A tésztához a 6 tojásfehérjét keményre verjük, majd a 21 dkg porcukorral még tovább keverjük. Hozzáadjuk egyenként a 6 tojássárgáját és a vaníliás cukrot.Majd a lisztben elkevert sütőporral óvatosan elkeverjük. Sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük, és előmelegített középmeleg sütőben megsütjük.
2. A krémhez a 3 dl tejben a pudingport felfőzzük. A margarint a porcukorral habosra keverjük. A kihűlt pudingot a krémmel és 3-4 evőkanál eper ízű szörppel simára keverjük, majd a kihűlt tésztalapra simítjuk.
A tetejére díszítésnek kevés kókuszreszeléket tehetünk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.