Elkészítés: A zöldségeket megmosom, meghámozom. A tököt először hosszában kettészelem, majd keresztben elvágom nagyobb szeletekre. Nagyon fontos,hogy a magok benne maradjanak!
Nagyobb fazékba teszek mindent, felöntöm hideg vízzel, és teljesen úgy készítem, gyöngyözve főzöm, mint egy normális húslevest. A tökben lévő tökmag olajtartalma miatt gyönyörű sárga és gyöngyöző lesz, és nem utolsó sorban nagyon egészséges.
Ha kész, leszűröm, a sárgarépát és a zellert félreteszem, felkarikázom, és az átszűrt levesbe rakom. Cérnametéltet, daragaluskát, májgombócot vagy bármilyen tésztát főzök bele.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.