Elkészítés: A tésztához az első 3 hozzávalót habosra keverjük, ebbe belekeverjük a 3 dkg lisztet, a sütőport, a tejet, és simává keverjük az egészet. 4 órát pihentetjük. A pihentetés után a 85 dkg liszttel összegyúrjuk. A tésztából körülbelül zölddió nagyságú gombócokat formálunk, és sütőlemezen 180 fokon előmelegített sütőben világosra sütjük. Amikor megsült, még melegen az aljánál a belsejét óvatosan kikaparjuk. (A kikapart tészta megy a töltelékbe.) A töltelékhez valókat összekeverjük, és a gombócokat megtöltjük. Ételfestékkel vagy színes (zöld, piros) aromával színezhetjük úgy, hogy egy ecsettel leheletnyi színt viszünk a kész süteményre. A végén porcukrozzuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.