Elkészítés: A sós vízben főtt burgonyát összetörjük, kihülés után a liszttel és a krumpli vizében elkevert élesztővel, sóval rugalmas tésztát gyúrunk. 1 órát pihentetjük, duplájára kelesztjük. Tepsibe simítjuk, villával megszurkáljuk. A tésztát 160 fokos sütőbe toljuk, és félig megsütjük.
Kevés olajon az apróra vágott vörös- és fokhagymát megdinszteljük, ha kihűlt, a tejföllel elkeverjük, ezt öntjük a félig sült tésztára, majd jöhet a szalonnacsík, kolbászkarika, szalámi, akár főtt tojáskarika is és a reszelt sajt. Visszatesszük a sütőbe, és aranybarnára sütjük. Vegetáriánusok csak zöldségekkel is készíthetik. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.