Elkészítés: A tojássárgáját, a cukrot, a vaníliás cukrot habosra keverjük, egy pici tejjel hígítjuk, beletesszük a lisztet, majd ismét tejet adunk hozzá. Az egészet felfőzzük, de vigyázni kell, mert a tojássárgája könnyen kicsapódhat! Levesszük a tűzről. A tojások fehérjét kemény habbá verjük és óvatosan belekeverjük a krémbe. A krémet két részre osztjuk, az egyik felébe belekeverjük a kakaóport. A tejszínhab pótló porokat a tasakon leírtak szerint feldolgozzuk. Egy jénaiba sorba pakoljuk:
-kakaóskrém
-piskóta
-meggy
-tejszín
-sárgakrém
-mazsola
-piskóta
-tejszín
-kakaóskrém
-piskóta
-meggy....
-a tetejére tejszínt rakunk és a gesztenyemasszát ráreszeljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.