Elkészítés: A hozzávalókat összedolgozzuk, amíg lágy, rugalmas tésztát kapunk. Ezt követően a tésztát 3 egyenlő részre osztjuk.
Az egyik részhez adjuk a kakaóport, a másikhoz az ételfestéket, beledolgozzuk ezeket, hogy szép, egyszínű kis gombóc legyen. A harmadik marad sárgán.
Egy kivajazott formába pakoljuk a tésztákat úgy, hogy egy kanállal szaggatunk 1-1 evőkanálnyi nagyságú darabokat a kis cipókból, és egymás mellé sorakoztatjuk a különböző színűeket. Ha megtelt egy sor, a tetejére rakjuk tovább, amíg elfogy a tészta, de továbbra is figyelünk a színek váltakozására. Ezt követően letakarva hagyjuk kb. 45-50 percet pihenni, amíg kb. a duplájára kel.
Amikor a tészta szépen megkelt, lekenjük a tetejét tejjel kikevert tojássárgájával, majd előmelegített sütőben - 180 fokon - kb. 45-50 perc alatt megsütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.