Szeleteljük fel a megtisztított újhagymát. A megmosott snidlinget aprítsuk finomra. Vegyítsük el az olajat a tojással és a kefir-tej keverékével.
Keverjük a liszthez a sütőport, a sót, a hagymákat, a lereszelt cheddart és a parmezán felét. Adjuk hozzá a tojásos keveréket is, és laza mozdulatokkal forgassuk össze a kettőt. Végül óvatosan adjuk hozzá a felkockázott lágy sajtot is.
Kanál segítségével adagoljuk a kiolajozott muffinforma mélyedéseibe a masszát, majd szórjuk meg a maradék parmezánnal, és kb. 25 perc alatt süssük aranybarnára a muffinokat a 200 fokra előmelegített sütőben.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.