Elkészítés: A piskótához a 7 tojásfehérjét felverjük a 20 dkg cukorral, majd hozzáadunk 15 dkg darált diót, 4 /púpozott/ evőkanál lisztet és 1 csomag sütőport. Jól kikeverjük, és megsütjük.
A krémhez a 7 tojássárgáját a 25 dkg cukorral és a vaníliás pudingporral kikeverjük, majd 6 dl tejjel sűrűre főzzük. Ha kicsit kihűlt, hozzáadjuk a margarint. Megfelezzük a krémet: az egyik feléhez hozzákeverünk 10 dkg olvasztott csokit. A világos krémet rákenjük a piskótára, majd feketekávéba mártogatott háztartási kekszet /lehet babapiskóta is, vagy vegyesen/ teszünk rá. Ezután rákenjük a csokis krémet, végül reszelt csokoládét szórunk a tetejére.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.