Elkészítés: Egy 5 literes üveget telerakunk hársfavirággal (kocsánylevelével együtt kell szedni a virágot). Belekarikázzuk a citromokat, ráöntjük a 2 kg cukrot, a citromsavat és a borkősavat, és felöntjük annyi vízzel hogy az üveg tele legyen. Jó alaposan elkeverjük. Ruhaszalvétával vagy konyharuhával lekötjük, hogy szellőzni tudjon. 3 napig állni hagyjuk, minden nap 2-3 alkalommal megkeverjük.
3. nap beletesszük a na-benzoátot, és még 1 napot állni hagyjuk. Ha letelt a 4 nap, leszűrjük a virágtól és a citromtól a levet, kicsavarjuk. Üvegekbe töltjük és lezárjuk. Kb. 3,5 liter lesz belőle.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.