Elkészítés: A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, 6 részre vágjuk, majd 6 cipót formálunk belőle. Mindegyiket egyenként kinyújtjuk, és egymás után nagy gáztepsi hátán megsütjük.
A krémhez a vaníliás pudingport a tejjel, a cukorral és a kakaóporral sűrűre, csomómentesen felfőzzük. A pudingba belekeverjük a margarint és ízlés szerinti rumot (a rum elhagyható).
A lapokat betöltjük a meleg pudingos krémmel, és a hűtőbe tesszük megdermedni. Tálalás előtt vaníliás porcukorral meghintjük a süteményt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.