Elkészítés: A tésztához a tojásfehérjéket felverjük habnak, beleszórjuk a cukrot, a tojások sárgáját egyenként hozzáadjuk, beletesszük a lisztet és a sütőport, és megsütjük.
A tetejére a krémhez a 15 dkg margarint 15 dkg cukorral habosra keverünk, hozzáadunk 15 dkg diót és fél dl rumot. Alaposan kikeverjük, majd a tésztára kenjük.
A töltelékhez 10 dkg margarint 15 dkg cukorral kikeverünk, hozzáadunk 20 dkg darált kekszet, fél dl rumot, 3 tojás sárgáját és a tojásfehérjéből felvert habot. Ezeket összekeverjük, a diós töltelékre kenjük.
A tetejét kókuszreszelékkel jól meghintjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.