Elkészítés: Egy tűzálló tálat vajazzunk ki, a nyers rizst mossuk meg alaposan, és terítsük el a tál aljában. A csirkemellet vágjuk fel 2-3 falatnyi darabokra, és forgassuk meg ételízesítőben, majd terítsük rá a rizsre. Az ananászt terítsük el a húson, majd a levet is öntsük rá. Ezután jöhet a tejszín, ügyeljünk arra, hogy mindenhol járja át a húst és a rizst az ananász leve és a tejszín is. A tetejét végül szórjuk meg kókuszreszelékkel, és vajdarabkákat tegyünk a tetejére. Fedjük le alufóliával a tálat, és tegyük hideg sütőbe. 200 fokon süssük 30 percig, majd levéve az alufóliát még 10-15 percig pirítsuk meg.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.