Elkészítés: A pulykamellet felvágom kisebb szeletekre, megsózom, megszórom kevés ételízesítővel, fehérborssal, petrezselyemlevéllel, és serpenyőben kevés olajon elősütöm. Ezután egy hőálló edénybe helyezem a hirtelen sült húst, félreteszem. A főzőtejszínt 1/2 citrom reszelt héjával, egy kevés citromlével és egy kevés ananászlével, ízlés szerint citromfűvel felforralom. Ezután a húsra öntöm. A húson egyenletesen elosztom a sonkaszeleteket, majd az ananászkarikákat, és az egészet sajtszeletekkel borítom. Ezt követően sütőbe teszem, és kb. fél óra alatt készre sütöm. Eközben a rizs is megfő, melyet egy kis petrezselyemmel ízesítek a tálaláshoz.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.