Elkészítés: Az élesztőt felfuttatjuk a tejben. Amikor már felfutott, hozzáadjuk a porcukrot, a lisztet és a 2 tojássárgát, kidagasztjuk, majd kelesztjük. A sütőben is lehet keleszteni, akkor gyorsabb a kelesztés. Csak alacsony fokozaton szabad keleszteni a tésztát.
Amikor megkelt a tészta, kinyújtjuk és kiszaggatjuk, 2-2 tészta közé lekvárt teszünk, majd összeillesztjük, összenyomkodjuk, és hagyjuk újra kelni, majd megkentjük a tejjel összekevert tojással.
Sütőpapírral bélelt tepsire tesszük, majd előmelegített sütőben megsütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.