Elkészítés: A vajat lábosba tesszük, közepes hőfokon megolvasztjuk, majd hozzáadjuk a tejszínt és a cukrot, és forrástól számítva folyamatos kevergetés mellett 8 percig főzzük. Figyeljünk nagyon oda rá, könnyen kifuthat.
Keverőtálba öntjük, hozzáadjuk a tejport, a vaníliás cukrot és a kakaóport, összedolgozzuk. Kézzel is könnyen megy, de turmixgép is használható.
Miután a krém egyenletes, egy lapos tálba öntjük. Siessünk vele, mert ahogy hűlni kezd, egyre ragadósabbá, sűrűbbé válik. A tálban hagyjuk hűlni, majd tegyük a hűtőbe. 1-2 óra kell, míg kellően keményre dermed, és csokoládé állagú lesz.
Ízlés szerint szórhatunk kókuszreszeléket a tetejére, vagy turmixolhatjuk bele már a krémbe is. Egy kevés fahéjjal is megbolondítható a krém.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.