Elkészítés: A megtisztított vöröshagymát és fokhagymát apró kockákra vágjuk, és a zsíron üvegesre pároljuk.
A húsokat egyforma kockákra vágjuk (a körmöt és a farkat összedaraboljuk), és a párolt hagymára tesszük, majd fűszerezzük borssal, sóval, köménymaggal. Miután a húst fehéredésig dinszteltük, rászórjuk a fűszerpaprikát, gyorsan elkeverjük, és felengedjük vízzel úgy, hogy picit ellepje.
Amikor félig megpuhult a hús, rátesszük a savanyú káposztát (ha nagyon savanyú a káposzta, mossuk ki hideg vízben). Ezt követően ismét fűszerezzük ízlés szerint sóval, borssal, a babérlevéllel és a csomborral.
Lassú tűzön készre főzzük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.