Elkészítés: Az újhagymát vékonyan felkarikázom, mehet bele bátran a zöld szára is.
Egy keverőtálban a juhtúrót a vajjal, a piros arannyal, a mustárral és a felaprított újhagymával egy villa segítségével összedolgozom, ha nehezen keverhető, adok bele némi tejfölt. Ízesítem őrölt köménnyel és őrölt fehérborssal, ha kell, pici sóval, erre vigyázok, mert a piros arany is sós. Krémesre keverem.
Friss kenyérrel, paprikával, paradicsommal kínálom. Fogyasztás előtt legalább fél órával kiveszem a hűtőből, hogy kenhető legyen.
Ízlés szerint felvágottat is adhatunk mellé, akár egy szál gyulai vagy paraszt kolbász, de néhány szelet sertés párizsi is illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.