A mogyoró krémes kiflik elkészítéséhez az élesztőt a langyos tejben kevés cukorral felfuttatjuk, majd a tészta hozzávalóival jól kidolgozzuk, hogy közepesen lágy tésztát kapjunk. Duplájára kelesztjük, majd 6 cipót formálunk belőle.
Egy cipót kerekre kinyújtunk, erre kenjük a tölteléket. Befedjük a másik kör alakú lappal. Cikkekre vágjuk és felsodorjuk. A többi cipónál is így járunk el.
Sütőpapírral fedett tepsibe sorakoztatjuk. Még 20 percet pihentetjük, majd 180 fokra melegített sütőben 25-30 perc alatt készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.