Elkészítés: A húsokat raguszerűen feldaraboljuk, a bőrétől megfosztott szalonnát gyufánál valamivel vastagabb méretre vágjuk. Utóbbit üvegesre fonnyasztjuk zsírban, majd leszűrjük.
A kiolvat zsírban vajszínűre pirítjuk az apróra vágott hagymát. Ezután gyorsan elkeverjük a paprikával, és azonnal rátesszük a marhahúst. Megsózzuk, és addig pörköljük, míg a levét el nem főtte. Mindig csak kevés csontlevet vagy vizet öntve alá, fedő alatt kb. 30 percig pároljuk.
Ezután hozzáadjuk a sertéshúst, majd 20 perc elteltével a borjút is. Mikor a húsok puhulni kezdenek, rátesszük a kockára vágott zöldpaprikát és paradicsomot, valamint az elején megpirított szalonnát, és mindezekkel készre pároljuk.
Végül liszttel simára kevert tejföllel az edény rázogatása közben behabarjuk.
Galuskát vagy tarhonyát adunk mellé.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.