Elkészítés: Egy tálban összekeverjük a tejfölt, a majonézt, a mustárt, sóval és borssal ízesítjük. A többi hozzávalót összekockázzuk
(párizsi, zalai, paprika, tojás, uborka, hagyma), majd ezeket is hozzákeverjük a masszához.
Közben kibélelünk egy őzgerincformát fóliával, félretesszük.
A 2 dl húslében állandó keveréssel felfőzzük a zselatint. Úgy forrón hozzáöntjük a tálban összekevert hozzávalókhoz, és az egészet beleöntjük a kibélelt őzgerincformába. A tetejét is befedjük fóliával, és 2 órára berakjuk a hűtőbe.
Mikor már megszilárdult, tálcára borítjuk, eltávolítjuk a fóliát, és szépen tudjuk szeletelni.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.