Elkészítés: Az ananászt megpucolom, majd a középső torzsa részéről levágom a húst. Apró kocákra vágom, és egy nagyobb edényben a cukorral és a fűszerekkel karamellizálni kezdem (nem kell alá semmi, mert az ananász kellő mennyiségű levet ereszt).
Ezután felöntöm 1,8 l vízzel, belefacsarom a citrom levét, és még a lemosott héját is beledobom.
A tejszínt elkeverem a fél csomag pudingporral, és amikor már kezdene felforrni, akkor belekeverem, és hagyom, hogy felforrjon.
A mosogatóba hideg vizet folyatok, ebbe jeget szórok, és gyorsan lehűtöm. Így hamar megvan, és lehet tálalni, citromfűlevélkével díszítem a tányérokon.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.