Elkészítés: A piskótához az egész tojásokat a cukorral együtt nagyon habosra, fehérre felverjük, hozzáadjuk a lisztet, összeforgatjuk, majd kikent, lisztezett tortaformában 150 fokon kb. 35 perc alatt megsütjük.
A csokikrémhez a pudingport a vízzel sűrűre felfőzzük, kihűtjük. A margarint a cukorral habosra keverjük, majd a kihűlt pudinggal alaposan összekeverjük. A félbevágott piskótatortát a krémmel megtöltjük.
A mázhoz a margarint a cukorral összeforraljuk, kicsit hűlni hagyjuk, az aromát hozzákeverjük, és a tortára kenjük, hagyjuk megdermedni.
A díszítő mázhoz a tojásfehérjét elkezdjük felverni, lassan adagoljuk hozzá a porcukrot. Addig verjük, míg jó sűrű lesz, és a cukor is elolvadt. A tortára fogpiszkálóval óvatosan rárajzoljuk a mintát, és a fehér cukormázzal kitöltjük.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.