Elkészítés: A piskótához az egész tojásokat a cukorral együtt nagyon habosra, fehérre felverjük, hozzáadjuk a lisztet, összeforgatjuk, majd kikent, lisztezett tortaformában 150 fokon kb. 35 perc alatt megsütjük.
A csokikrémhez a pudingport a vízzel sűrűre felfőzzük, kihűtjük. A margarint a cukorral habosra keverjük, majd a kihűlt pudinggal alaposan összekeverjük. A félbevágott piskótatortát a krémmel megtöltjük.
A mázhoz a margarint a cukorral összeforraljuk, kicsit hűlni hagyjuk, az aromát hozzákeverjük, és a tortára kenjük, hagyjuk megdermedni.
A díszítő mázhoz a tojásfehérjét elkezdjük felverni, lassan adagoljuk hozzá a porcukrot. Addig verjük, míg jó sűrű lesz, és a cukor is elolvadt. A tortára fogpiszkálóval óvatosan rárajzoljuk a mintát, és a fehér cukormázzal kitöltjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.