Elkészítés: A lisztet a porcukorral, a zsírral, a tojássárgával, a sütőporral összemorzsoljuk, és kevés tejjel összegyúrjuk. Három részre osztjuk, kinyújtjuk, az egyik lap egy kicsivel vastagabb legyen. Tepsi hátán megsütjük (a tepsi mérete 25x40).
A töltelékhez a vastagabb lapot összetörjük, vaníliás forró tejjel leöntjük, beletesszük a kakaót, 3 kanál porcukrot, baracklekvárt és rumot. Jól összekeverjük, amikor kihűlt, a vajat a 10 dkg porcukorral kikeverjük, és a masszához keverjük, és a két tésztalap közé töltjük. A tetejéhez a tojásfehérjét a cukorral gőzön felverem, majd bevonom a süteményt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.