Elkészítés: A 4 tojás sárgáját kikeverjük a porcukorral, 10 kanál vízzel, hozzáadjuk a sütőporos lisztet. A tojások fehérjét habbá verjük, óvatosan a masszához keverjük. Kettéválasztjuk, egyik felébe teszünk 10 dkg darált diót. Kivajazott, lisztezett tepsibe öntjük a diós masszát, majd rá a maradék tésztát. Előmelegített sütőbe tesszük, közepes lángon tűpróbáig sütjük. A krémhez kikeverjük a margarint a porcukorral és a gesztenyemasszával. A kisült piskótára kenjük, majd a tetejét csokimázzal bevonjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.